Exotische planten zijn inspirerend en veelzijdig qua toepassingen. Wij hebben een aantal ideeën verzameld, voor zowel de Senecio Aquarine® als de Emerald Palm, die je kunnen helpen in de keuze van geschikte potten en kleurcombinaties.

Heb je zelf iets bijzonders gecreëerd met een Royal Green® plant?
Mail ons je foto en wij zullen er een eervol plekje op onze website voor vinden.

 

Zamioculcas Raven®

De Zamioculcas heeft zijn status als ijzersterke groene kamerplant allang waargemaakt. Tijd om kennis met deze bijzondere donkere variant te maken! Zamioculcas Raven is nieuw in de Zamioculcas-familie, waar hij bekend staat om zijn zwarte bladeren en natuurlijke kleurverloop.

Krachtig statement voor iedere ruimte! De glanzende, zwarte gevederde bladeren van Zamioculcas Raven doen je denken aan de indrukwekkende grote vogel, waar de plant zijn naam aan te danken heeft. Sterk als hij is, voelt Raven zich thuis in zowel de moderne woonkamer, chaotische studentenflat tot volle kantoortuin.

Een echte blikvanger met weinig eisen. Ook met een eigenaar die tot de ietwat ‘vergeetachtige watergevers’ behoort, kan Zamioculcas Raven overweg. Hij begint gewoon aan zijn reserves die hij opslaat in zijn wortels en knollen, wanneer hij een keertje geen water heeft gekregen!

royal green senecio

 

Senecio Aquarine®
Mount Everest

Een plant met een exotische naam en een al even exotisch uiterlijk. De grijsblauwe waslaag op de cilindrisch gevormde bladeren geeft een bijzondere allure. De Senecio Aquarine® combineert prima met andere planten, maar heeft genoeg statuur om in zijn eentje de show te stelen. Staat prachtig in potten, vazen en bakken van verschillende kleuren en materialen.

royal green senecio
royal green senecio
Klassieke allure
Een witte buikvaas, een antieke pot op een zuil – welke pot je de Senecio Aquarine ook geeft, de plant geeft er zijn eigen allure aan. Stevig en toch stijlvol. Probeer zelf welke pot of bak je het mooist vindt. En ontdek dat deze plant van zichzelf een klassieke allure heeft.
royal green senecio
Mediterrane sfeermaker
Een mediterrane uitstraling in een pot op het terras, een statige look op een piëdestal in je woonkamer. Het grijsblauwe blad van de Senecio Aquarine® maakt elke ruimte af. Het is een plant met een eigen stijl en sfeer.
royal green senecio
De gepaste gelegenheid
Winter, zomer, of vroeg voorjaar... Senecio Aquarine® is is altijd fit en blij en laat zich graag versieren voor de gepaste gelegenheid. Combineer en decoreer en je zal verrast zijn van door de vele gezichten van deze vetplant.
royal green senecio
Sieraad in huis
Italiaans? Spaans? Afrikaans? De Senecio Aquarine® versterkt de sfeer op je terras. Maar deze sterke plant past ook prima in je woonkamer. Altijd een sieraad. Overal thuis. Ongecompliceerd.
royal green senecio
Goede indruk
Senecio Aquarine® is een elegante natuurlijke eyecatcher voor elke sfeer en ieder interieur. Leuk om te hebben of te geven als een cadeau, hij maakt altijd een goede indruk!

Zamioculcas
Emerald Palm

Ook zonder groene vingers kun je pronken met deze bijzondere kamerplant. De Emerald Palm heeft een diep donkergroen blad dat prachtig glanst. Hij is snel tevreden en kijkt niet op een slokje water meer of minder.

royal green zamioculcas
royal green zamioculcas
Romeinse keizer
Glanzend blad dat naar boven uitwaaiert als de lauwerkrans van een Romeinse keizer. De Emerald Palm doet het niet voor minder. Het is een plant met een uitstraling waar Julius Caesar graag zijn lauweren voor had ingeruild!
royal green zamioculcas
Blikvanger
Voor het sfeervolle groen in je badkamer, als blikvanger op de grond van je woonkamer of gewoon op tafel. De Emerald Palm is een makkelijke, dankbare kamerplant die elke omgeving iets extra's geeft.
royal green zamioculcas
Niet alleen mooi in het tuincentrum
Diepgroen en glanzend. De bladeren van de Emerald Palm hebben een intense kleur en zorgen voor een groene uitstraling van je interieur, waar je steeds weer van zult genieten. Met de Emerald Palm haal je een plant in huis die niet alleen mooi is in het tuincentrum. Je zult er lang plezier aan beleven.
royal green zamioculcas
Moderne of klassieke omgeving
Zamioculcas Emerald Palm past zich moeiteloos aan naar een moderne of klassieke omgeving en is een absolute aanrader ieder interieur type. Daarnaast is de luchtzuiverende werking een sterke eigenschap van de Zamioculcas Emerald palm.
royal green zamioculcas
Exotische uiterlijk
Vanwege zijn exotische uiterlijk en de eenvoud in verzorging is Zamioculcas Emerald Palm niet voor niets een van de meest toegepaste groene planten voor zowel de woonomgeving als openbare ruimtes en kantoren. Hij is sterk, vitaal, representatief en zorgt altijd voor een goede sfeer!